Subcategorieƫn

Gentle teaching en andere methodieken

Gentle Teaching pretendeert een benaderingswijze te zijn die voor iedereen een meerwaarde kan hebben voor de levenskwaliteit. Daarmee zeggen we echter niet dat hiermee andere benaderingswijzen niet ook waardevol kunnen zijn of in combinatie met gentle teaching gebruikt kunnen worden. Voor sommige mensen is een combinatie van Gentle Teaching met een andere methodiek juist zeer waardevol.Verhalen over mensen en hoe gentle teaching hun leven kon veranderen.


Ieder mens heeft een verhaal. Het verhaal over zijn leven. We kennen verhalen over hoe levenservaringen ertoe geleid hebben dat mensen zich steeds meer gingen isoleren van anderen en een angst ontwikkeld hebben om in de nabijheid van anderen te zijn. Inmiddels hebben we gelukkig ook verhalen over hoe gentle teaching het leven van mensen kan veranderen.

Als je zelf ook een verhaal hebt over hoe gentle teaching het leven van iemand veranderd heeft, mail dit dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gentle Teaching

erkend als goed

onderbouwde 

interventie

 

lees meer